Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Microfoon met standaard MK-1388 MicroKingdom

€ 24,99

  • € 24,99
  • 28 May. 2021, 11:59:06
  • 31296 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

De microfoon kan van de houder worden verwijderd - Microfoon op de standaard gemonteerd om een ​​desktopmicrofoon te worden, kan ook van de microfoon worden verwijderd voor handheld-gebruik.Vergulde stekker zorgt effectief voor geluidskwaliteit - Geïntegreerd ontwerp van audiokabel met treksterkte en microbuis, perfect oppervlakteplateerproces.Twee-in-één hand- en bureaumicrofoon - Uitgerust met een eenvoudige microfoonvoet, handig voor verschillende gebruiksvereisten, kan worden gebruikt als netwerkcommunicatie-instrumenten.De beugel kan de pitchhoek sterk aanpassen (180 graden) - Volledige richtingsgevoeligheid, ruisvrij, hoge standaard capaciteitskern, kan worden gebruikt voor computeropnameapparatuur.Luidsprekerkop van het achterste type, duidelijk opnemen - Comfortabel handgevoel, geen vervorming van de stem. Er is een schakelaar om de microfoon in en uit te schakelen. Gebruik een 3,5-kanaals stekker, geschikt voor elk computermodel.   De microfoon kan van de houder worden verwijderd - Microfoon op de standaard gemonteerd om een ​​desktopmicrofoon te worden, kan ook van de microfoon worden verwijderd voor handheld-gebruik.Vergulde stekker zorgt effectief voor geluidskwaliteit - Geïntegreerd ontwerp van audiokabel met treksterkte en microbuis, perfect oppervlakteplateerproces.Twee-in-één hand- en bureaumicrofoon - Uitgerust met een eenvoudige microfoonvoet, handig voor verschillende gebruiksvereisten, kan worden gebruikt als netwerkcommunicatie-instrumenten.De beugel kan de pitchhoek sterk aanpassen (180 graden) - Volledige richtingsgevoeligheid, ruisvrij, hoge standaard capaciteitskern, kan worden gebruikt voor computeropnameapparatuur.Luidsprekerkop van het achterste type, duidelijk opnemen - Comfortabel handgevoel, geen vervorming van de stem. Er is een schakelaar om de microfoon in en uit te schakelen. Gebruik een 3,5-kanaals stekker, geschikt voor elk computermodel. budgethardware.net/professioneel-geluid/33154-microfoon-met-standaard-mk-1388-microkingdom-8720289312220.html

Foto'sOverige Computers en Software Microfoon met standaard MK-1388 MicroKingdom
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.