Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

BOYA door-MC2 professionele directionele conferentie Microphone(Black)

€ 117,09

  • € 117,09
  • 28 May. 2021, 12:02:23
  • 24459 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

1. het is een conferentie van de directionele microfoon die zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit met geen batterij of stuurprogramma nodig  speciaal ontworpen voor gebruik van de conferentie.2. uitstekende geluidskwaliteit  is geschikt voor het vastleggen van geluid in een 20ft.3. ingebouwde hoofdtelefoon/luidspreker controle van jack. Met de meegeleverde USB-kabel  kan de BY-MC2 gemakkelijk worden aangesloten op een desktop of laptop computer. Daarnaast kunt u een hoofdtelefoon aansluiten met een jack-plug.4. compatibel met Mac en windows systeem.5. Plug en play  geen stuurprogramma's en batterij nodig.6. LED-indicator.7. duurzame aluminiumlegering behuizing.8. bevat 2m (6.6 ft) USB-kabel. budgethardware.net/microfoons/33158-boya-door-mc2-professionele-directionele-conferentie-microphoneblack-6922745576104.html

Foto'sOverige Computers en Software BOYA door-MC2 professionele directionele conferentie Microphone(Black)
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.