Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

L33T-GAMING - ARCTURUS - Gaming Muismat - Snelle en oppervlakkige muismat - Zwart

€ 12,95

  • € 12,95
  • 28 May. 2021, 13:06:00
  • 14910 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Astronomie was van levensbelang voor de Vikingen. Hun kennis van de sterrenbeelden, planeten en sterren hielp hen niet alleen om door de oceanen te navigeren en de bekende wereld te veroveren, het vormde ook de kern van hun verering van de goden en de doden. We noemen onze muismatten Shields en we noemen de Shields ter ere van de sterren, sterrenbeelden en planeten die onze voorouders kenden.Duurzaam gestikte randenGamer muismatHQ wrijvingsloos stoffen oppervlakKlein formaat mat (270 * 215 * 3 mm)Antislip rubberen basis voor meer stabiliteitPast op elke tafel budgethardware.net/gaming-muismatten/33234-l33t-gaming-arcturus-gaming-muismat-snelle-en-oppervlakkige-muismat-zwart-5706470116955.html

Foto'sOverige Computers en Software L33T-GAMING - ARCTURUS - Gaming Muismat - Snelle en oppervlakkige muismat - Zwart
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.