Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Surface Go Type Cover - Rood

€ 98,99

  • € 98,99
  • 28 May. 2021, 13:11:53
  • 15187 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Klik de Type Cover aan de Surface Go en verander deze in een oogwenk van tablet naar laptop.Deze nieuwste generatie Type Covers, is speciaal gemaakt voor de Surface Go en biedt de meest geavanceerde Surface-type-ervaring tot nu toe. Surface Go Type Cover voelt en werkt als een traditioneel laptoptoetsenbord. Personaliseer de Surface Go en druk jezelf uit met deze Surface Go Type Cover. Deze Type Cover geeft je een luxe gevoel en gaat verder dan een traditioneel toetsenbord. Gebruik hem op jouw manierDoor de Surface Go in combinatie te gebruiken met de kickstand kun je hem op elke manier afstellen. Vouw hem dicht als tijdschrift of sluit het display ter bescherming en behoud de levensduur van de accu.Optimaal toetsenbordDe Surface Go Type Cover dient als volwaardig toetsenbord voor jouw Surface Go. Het toetsenbord biedt de meest geavanceerde Surface-type-ervaring tot nu toe. Deze Type Cover is de perfecte toevoeging op jouw Surface Go.BeschermingDe Type Cover dichtgeklapt zorgt voor een optimale bescherming voor de scherm van de Surface Go. Waardoor je deze met een gerust hart in je tas mee kan nemen overal naartoe. budgethardware.net/overige-pc-accessoires/33241-surface-go-type-cover-rood-0889842289497.html

Foto'sOverige Computers en Software Surface Go Type Cover - Rood
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.