Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Draadloos Toetsenbord - Wireless Keyboard - Bluetooth - Wit

€ 13,90

  • € 13,90
  • 28 May. 2021, 13:15:25
  • 8761 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Op zoek naar een lichtgewicht en makkelijk mee te nemen toetsenbord? Dan is dit het juiste keyboard voor jou! Te verbinden met bijna elke PC of Laptop met een Bluetooth optie.      -------------   Alle voordelen op een rijtje   Om het je makkelijk te maken hebben we een aantal voordelen van dit toetsenbord onder elkaar gezet, zo kan je zelf oordelen!   Draadloos   De optie om te verbinden met bluetooth maakt een draad overbodig. Ervaar het gemak van werken zonder draad.   Makkelijk Mee te Nemen   Door een compact ontwerp van 28,5x12x2cm is de keyboard gemakkelijk mee te nemen op reis of naar werk.   Duurzame Batterij   Wel zo fijn dat als je veel je toetsenbord gebruikt dat je niet geregeld je batterijen moet vervangen. Met een ingebouwd systeem wordt dit voorkomen, wanneer het toetsenbord niet wordt gebruikt schakelt hij zichzelf uit. Ook zit er een alarm op die je waarschuwt als de batterijen bijna aan vervanging toe zijn.   Ergonomisch Design   Het design zorgt ervoor dat je keyboard makkelijk in gebruik is. Dit houd in dat de toetsen maar licht hoeven worden ingedrukt, bijna geen geluid maken en fijn aanvoelen.      Alles bij elkaar genomen is dit het ideale toetsenbord voor jou. Bestel ‘m vandaag nog! budgethardware.net/overige-pc-accessoires/33245-draadloos-toetsenbord-wireless-keyboard-bluetooth-wit-7439603728777.html

Foto'sOverige Computers en Software Draadloos Toetsenbord - Wireless Keyboard - Bluetooth - Wit
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.