Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Interphone - Samsung Galaxy A21s Motorhouder Unicase Telefoonhouder Fiets en Motor Stuur Zwart

€ 45,92

  • € 45,92
  • 25 May. 2021, 14:14:02
  • 32117 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

 

Samsung Galaxy A21s Hoesje  Een motorhouder die eenvoudig te monteren en te gebruiken is, maar daarbij wél de garantie biedt dat je Samsung Galaxy A21s veilig in de houder zit en niets overkomt. De Interphone Unicase 6.5" bied je het beste van beide werelden.  Interphone Unicase Samsung Galaxy A21s motorhouder  Tijdens een toertocht op je motor is het handig om de goede navigatiemogelijkheden van je Samsung Galaxy A21s binnen handbereik te hebben. Voorwaarde is wel dat je bij bevestiging er van uit moet kunnen gaan dat je telefoon nergens heen gaat. Met de waterafstotende Interphone Unicase benut je de kwaliteiten van je toestel optimaal, terwijl de veiligheid ook gegarandeerd is. Doordat je de houder op kunt vullen met schuimlaagjes zit je telefoon strak tegen het doorzichtige venster aan. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je telefoon goed bedienbaar blijft in de houder, maar ook dat hij niet in de houder trilt tijdens het rijden.  Eenvoudige montageAls je op je motor stapt wil je zonder al te veel gedoe kunnen vertrekken. Daarom is de montage van de Interphone Unicase zo makkelijk mogelijk gehouden. De houder monteer je alleen de eerste keer op je stuur, waarna je de beschermende case er altijd af kunt halen. Makkelijk als je je motor even parkeert en je je Samsung Galaxy A21s snel mee wilt nemen. In één handbeweging klik je je telefoon weer op de houder waarna je hem door het balgewricht in bijna elke gewenste positie kunt zetten. Niet alleen een stevige bescherming, maar ook nog perfect gebruikersgemak! De afmetingen van de binnenkant van de houder zijn 170mm x 91mm. De houder kan bevestigd worden op een stuur met een diameter van maximaal 30mm.  Â www.fietsstore.com/fietsen-accessoires/1068-interphone-samsung-galaxy-a21s-motorhouder-unicase-telefoonhouder-fiets-en-motor-stuur-zwart-8718923641546.html
Foto'sOverige Fietsen en Brommers Interphone - Samsung Galaxy A21s Motorhouder Unicase Telefoonhouder Fiets en Motor Stuur Zwart
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.