Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Magicshine Alty Mini - Voorlicht 300 lumen - usb oplaadbaar

€ 23,78

  • € 23,78
  • 25 May. 2021, 14:36:00
  • 32020 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

 

VoorlichtALLTY mini is de nieuwe USB oplaadbare fietslamp, speciaal voor stadsfietsers, scholieren en commuters.Het is de ultracompacte en draagbare neef van de Allty 500.De ALLTY mini maakt gebruik van de CREE XP-G2 LED om een ​​maximale output van 300 lumen te produceren. Het doet zijn werk door voldoende zichtbaarheid te bieden voor zowel de rijder als verkeersdeelnemers in de omgeving. Handig USB oplaadbare en eenvoudig te monteren via een siliconen riem aan uw stuur. De maten 22 x 35 mm werken daaraan mee.Een gemakkelijk te lezen batterijmeter is ingebouwd in de aan / uitknop en een veel grotere siliconen padding is er voor een veilige montage.De ALLTY mini is broekzakformaat, lichtgewicht, waterdicht.Kenmerken:- 300 lumen output- oplaadtijd: 1.5u- 3 verlichtingsmodi- autonomie: 5.5u (flitsmodus)- IPX5 waterproof www.fietsstore.com/fietsen-accessoires/1084-magicshine-alty-mini-voorlicht-300-lumen-usb-oplaadbaar-7442922190194.html
Foto'sOverige Fietsen en Brommers Magicshine Alty Mini - Voorlicht 300 lumen - usb oplaadbaar
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.