Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Haicom losse houder universeel smartphone (FI-174) (zonder mount)

€ 19,68

  • € 19,68
  • 25 May. 2021, 15:58:37
  • 19521 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

 

De Haicom Houder Universeel  FI-174 is een volledig verstelbare houder. De pasvorm is aan de passen aan de zijkanten zodat hij geschikt is voor vrijwel alle modellen en merken smartphones. Met deze universele houder hoef je de houder niet te vervangen bij de aankoop van een nieuwe telefoon.        Met de Haicom Houder heb jij een mount nodig om dit product te kunnen gebruiken. Je kunt daarvoor hier een keuze maken uit een Haicom Autohouder mount, Haicom Fiets mount, Haicom Vent mount en Haicom Magnetic Mount.       Bestel de Haicom Houder Universeel voor telefoons en bevestig deze in combinatie met een mount. www.fietsstore.com/fietsen-accessoires/1143-haicom-losse-houder-universeel-smartphone-fi-174-zonder-mount-4710635514396.html
Foto'sOverige Fietsen en Brommers Haicom losse houder universeel smartphone (FI-174) (zonder mount)
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.