Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Betaalbare pedicure

€ 15,00

  • € 15,00
  • 06 Mar. 2017, 14:53:53
  • 32916 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Low Budget Pedicure, de naam zegt het al! Dit is de enige pedicuredienst in Roosendaal e.o. die betaalbaar is voor iedereen! Een pedicure behandeling heef u al vanaf 15,- .    

Wij zijn een ambulante dienst werkzaam in de regio Roosendaal e.o. Al 10 jaar hebben we al veel trouwe cliënten mogen helpen voor een pedicurebehandeling of diverse voetverzorgingsbehandelingen.

Onze pedicures kunnen u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, ze helpen u juist in het voorkomen ervan. Zij kunnen u daarover uitgebreid adviseren. Niet alleen over de manier waarop u uw voeten het beste kunt verzorgen maar bijvoorbeeld ook over de aanschaf van (sport)schoenen of over de lichaamshouding. Daarnaast kunnen zij klachten of aandoeningen signaleren die mogelijk een behandeling door een arts behoeven.

Eerst bekijkt de pedicure nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten en instrumenten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit op de juiste manier nagels knippen, het verzorgen van de (nagelwallen) zijkanten van de nagels, het weghalen van eelt of likdoorns en met behulp van apparatuur het polijsten van de nagelplaat. Wanneer u dit wilt wordt de behandeling afgerond met een ontspannende massage.     

U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een onze vakbekwame pedicures. Zij hebben het doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat uw voeten er weer verzorgd  uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kunnen zij nagelproblemen oplossen. Ook kunnen zij u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bieden zij behandelingen aan zoals voetmassages, Pedi Gel en Nail Art.

Het zorgstelsel in Nederland is de afgelopen jaren aan flinke veranderingen onderworpen. Ook per 1 januari 2017 word de zorg van onze ouderen 65+ en de mensen met een visuele, lichamelijke en verstandelijke beperking, wederom weer ingrijpend hervormd en vooral duurder.

Low Budget Pedicure is er ook voor deze mensen. Daar hoort goede hand en voetverzorging, waaronder pedicure en manicure ook bij. Voor een behandeling betalen deze mensen nu soms al €45,- en in sommige gevallen zelfs meer! Dat is met hun inkomsten, de huidige en de komende bezuinigingen niet te doen voor hen!

Om dit tegen te gaan is Low budget pedicure de enige dienst met de  'vrijwilligers' aanbieding! Waarmee een korting te realiseren valt van wel €20,- tot €30,-

Wilt u weten of u in aanmerking komt? 

Vraag naar de voorwaarden. U kunt zichzelf, de ouderen en/of cliënten met speciale behoeften aanmelden via het emailadres. Vermeld bij aanmelding naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventuele medische aard. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Betaalbare pedicure voor iedereen!

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Realiseert u zich wel eens dat et hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

25% tot 30% van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. Wat erg laag is want we belasten dit deel van ons lichaam toch het meeste! Uw voeten verdienen de extra aandacht. U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje van een vakbekwame pedicure van Low Budget Pedicure Roosendaal. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

 

Bezoek website

Foto'sOverige Gezondheid en Welzijn Betaalbare pedicure
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.