Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

BEJJ: heren kwaliteitsschoenen en -bijpassende riemen !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 26 May. 2013, 20:10:36
  • 339379 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Beschrijving:

BEJJ is dé online store voor kwaliteitsschoenen en bijpassende riemen, enkel voor heren. Het gebruik van leersoorten van hoogwaardige kwaliteit, oog voor detail en een ruime keuze zijn de uitgangspunten van het schoenenlabel. De collectie biedt mogelijkheden voor verschillende gemoedstoestanden en draagmomenten. De kalfslederen schoenen en bijpassende riemen worden met de hand gemaakt en zijn solide met een modern, Italiaans design. De prijs van een paar schoenen varieert van € 159,95 tot € 199,95 en de collectie wordt maandelijks aangevuld met nieuwe modellen.

 

Betalingsmogelijkheden BEJJ: iDEAL en overboeking

 

BEJJ:

- Uitgebreide collectie handgemaakte herenschoenen en bijpassende riemen

- 50% korting op een riem bij aankoop van een paar schoenen

- Gratis bezorgd en gratis retour

- Snelle levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Bezoek website

Foto'sOverige Herenkleding BEJJ: heren kwaliteitsschoenen en -bijpassende riemen !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.