Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Londonshop: Modekleding voor heren, dames en kinderen !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 29 May. 2013, 16:32:19
  • 230951 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Londonshop is een snel groeiende webshop, gebaseerd op de succesvolle winkelformule van “London Mode”. De doelgroep is een jong en breed publiek die zich op het gebied van mode graag buiten de “gebaande paden” begeeft. Londonshop is inhoudelijk dan ook niet te vergelijken met grote aanbieders als H&M of Zara. Wel biedt Londonhop een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires voor heren, dames en kinderen. De stijlen van Londonshop? Denk hierbij aan “trendy”, “stoer”, “eigenzinnig” en “streetwear”. Door de grote variëteit aan artikelen is Londonshop daardoor niet in een vakje te plaatsen. Een groot deel van het kledingassortiment importeert Londonshop exclusief uit Groot Brittannië en is verder in Nederland niet te koop.

 

De kracht en aantrekkelijkheid van Londonshop komt verder onder andere van merken als Vans, Converse, Dr. Martens, Obey, Supra, Etnies, DC, Eastpak en Dickies.

Bezoek website

Foto'sOverige Herenkleding Londonshop: Modekleding voor  heren, dames en kinderen !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.