Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Snel En Makkelijk Boekhouden

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 18 Mar. 2021, 13:27:06
  • 8985 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Voor vele ondernemers onder ons is het een herkenbare situatie, Nu je dan eindelijk eigen baas bent, het behoorlijk druk hebt en van ontspannen dan mogelijk minder terecht komt zit je er vaak niet op te wachten om ook nog eens de hele avond of het weekend bezig te zijn met je administratie / boekhouding op orde te brengen. Wij liepen er zelf ook keer op keer tegen aan en zijn dan ook aan het denken gegaan hoe we het voor ons zelf een stuk aangenamer konden maken. Zo gezegd zijn we aan de slag gegaan en hebben we een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing bedacht waar we vele van mee willen laten genieten. Zo is er de mogelijkheid om je in- en verkoop facturen bij de te houden, Rapportages van 4 kwartalen en per jaar, uren en rittenregistraties bij te houden, Klanten en Leveranciers overzichtelijk bij te houden en nog veel meer.... Ben jij ook iemand die van eenvoud houd, alles overzichtelijk bij elkaar wil hebben. De mogelijkheid wil hebben om alles te doen zoals jij het prettig vind? Laat u dan verrassen en neem eens een kijkje op onze website semb(punt)nl hier staat alle informatie en is er de mogelijkheid om een Demo te bekijken. Mochten er hierna nog vragen zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Team Semb | Snel En Makkelijk Boekhouden

Bezoek website

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.