Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Workshop: Begin met True Pilates!

Gratis

  • Gratis
  • 13 Nov. 2017, 16:34:25
  • 30097 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Gratis Workshop: Begin met True Pilates!

In deze workshop leer je de zes basiselementen van Pilates en van daaruit gaan we verder bouwen aan een leniger en soupeler lichaam. Deze zes elementen zijn: Controle; Ademhaling; Concentratie; Precisie; Centreren; Flow!

Joseph Pilates noemde zijn methode: "The art of Contrology"!

Controle komt door het centreren van de gedachten en het centreren van het lichaam. Door het centreren van de gedachten, kom je in de concentratie. Concentratie leidt weer tot focus. Door de focus concentreer je beter op de ademhaling. Dit geeft precisie aan de workout en vandaar uit krijg je een constante flow.

De Workshops zijn op:

* Dinsdagavond 28 November om 19:30 - 20:30u

* Woensdagochtend 29 November om 09:30 - 10:30u

AANMELDEN: via h.u.libanon@gmail.com of via het contactformulier op de site.

Door de hands-on methode, zijn de groepen niet groter dan 8 personen.Hierdoor kan iedereen de aandacht krijgen die hij/zij nodig heeft en kan er gecorrigeerd worden, daar waar het nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een eigen matje en een hadndoek.

DUS: meld je op tijd aan, want VOL=VOL!

Ik hoop jou snel te mogen begroeten bij Pilates Professional Amstelveen.

Tot Ziens, Tot Pilates!

Bezoek website

Foto'sOverige Sport en Fitness Workshop: Begin met True Pilates!
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.