Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 15:04:04
  • 388359 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Algebeld is al jaren een online aanbieder voor mobiele abonnementen, gsm telefoons en de daarbij behorende accessoires.

 

Algebeld beschikt over Een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen. Dit samen met digitale contracten die direct na bestelling verzonden worden en een uitstekende klantenservice is Algebeld in staat om een hoge conversieratio te halen.

 

Verder kan de klant combineren tussen abonnementen, mobiele telefoons en allerlei diverse andere producten:

 

-Navigatie systemen

-Computers

-Laptops

-Carkits

-Spelcomputers, etc.

Bezoek website

Foto'sOverige Telecom en GSM Een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellenOverige Telecom en GSM Een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.