Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

De bekendste en succesvolste aanbieders van telecom-accessoires

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 19:37:05
  • 239524 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Phonextra is onderdeel van de sterk groeiende webwinkelketen.

Phonextra is één van De bekendste en succesvolste aanbieders van telecom-accessoires . Phonextra biedt de consument een enorm assortiment van vele duizenden telecom-accessoires. Omdat Phonextra centraal inkoopt en samenwerkt met grote leveranciers in binnen- en buitenland heeft Phonextra altijd de nieuwste en meest gewilde artikelen direct uit voorraad leverbaar.

 

Waarom kopen bij Phonextra?

- Snelle levering. Voor 21.00 uur besteld wordt de volgende dag geleverd.

- Gratis bezorging. Alle orders vanaf 50 euro worden via de PostNL Pakketdienst gratis thuisbezorgd. Lagere

bestellingen hebben slechts €2,95 euro verzendkosten.

- Hoge klanttevredenheid

Phonextra heeft een uitzonderlijk hoge klanttevredenheid van ruim 98%. Klanten zijn zeer te spreken over de duidelijke, overzichtelijke website, snelheid van levering, de hoge kwaliteit van de artikelen en de kwaliteit van de klantenservice en aftersales.

 

Webshopkeurmerk

Phonextra is aangesloten bij de Stichting Webshop-keurmerk, één van de twee erkende webwinkel-keurmerken van Nederland, naast Thuiswinkelwaarborg.

Bezoek website

Foto'sOverige Telecom en GSM De bekendste en succesvolste aanbieders van telecom-accessoiresOverige Telecom en GSM De bekendste en succesvolste aanbieders van telecom-accessoires
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.