Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Is dé zakelijke telecom hardware leverancier

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 20:00:31
  • 249610 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Shop4telecom Nederland NV Is dé zakelijke telecom hardware leverancier. Shop4telecom richt zich op de segmenten Zorg, Overheid, Financiële instellingen, ICT, Industrie en Callcenters. In een markt waar de behoefte aan snelle, eerste klas service, deskundig advies en gegarandeerde kwaliteit groeiende is, is Shop4telecom een toonaangevende leverancier. Naast headsets, bevat het productportfolio telefoontoestellen (analoog, conferentie, ISDN, IP en mobiel), recording software en een ruim assortiment aan telecom accessoires. Shop4telecom heeft een uitgebreid productportfolio dat ondermeer geoptimaliseerd is voor Unified Communications (UC) en is leverancier van onder andere de merken Plantronics, Jabra, Sennheiser, Emotion, Aastra en Polycom. Shop4telecom is ISO 9001:2008 gecertificeerd. De website van Shop4telecom is een overzichtelijke online webshop voor telecom hardware. De webshop is ingericht om de zakelijke klant zo goed mogelijk te voorzien in de behoefte naar telecom hardware. Deze overzichtelijke webshop biedt voor u als affiliate perspectieven om de aantrekkelijke beloning te verkrijgen die Shop4telecom u biedt bij een online order voor een headset en overige telecom hardware.

Bezoek website

Foto'sOverige Telecom en GSM Is dé zakelijke telecom hardware leverancierOverige Telecom en GSM Is dé zakelijke telecom hardware leverancier
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.