Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Meer ruimte en tijd voor jezelf

Gratis

  • Gratis
  • 26 Jul. 2018, 21:06:34
  • 51356 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Wie zoeken wij? Wij zoeken volwassen mensen die verandering zoeken en nieuwe stappen willen ondernemen. Iemand die bereid is tijd te maken en zich ervoor wil inzetten. Mensen die nieuwe dingen willen leren en ervaren. Mensen die hun kennis en ervaringen willen overdragen. Mensen die geïnteresseerd zijn in anderen. Ben jij een gemotiveerd iemand die graag nieuwe stappen durft te ondernemen? Ben jij leergierig en positief ingesteld? Ben jij een doorzetter? Dan willen we je graag begeleiden. Wat bieden wij? Wij bieden intesieve begeleiding om kandidaten te helpen door groeien. Wij bieden kandidaten de skills de kennis en verantwoordelijkheid om te ontwikkelen voor de rest van hun leven. Samen met de kandidaten staan wij voor stabilliteit, onafhankelijkheid en vrijheid bij serieuze doorzettingsvermogen en enthousiasme. Over ons: We begeleiden kandidaten gratis en professioneel met een netwerk-marketing concept. We laten kandidaten zien hoe ze naast hun huidige situatie een geheel nieuw inkomstenbron op kunnen bouwen en de kandidaten die dat serieus nemen, kunnen hiemee een bovengemiddeld en blijvend inkomsten creëren. En bij consequente inzet kan het een passief karakter krijgen. Zo wordt er meer ruimte en meer tijd gecreëerd voor hobby`s. Dit concept is overerfbaar en dat is zeer uniek. Wij kijken naar het belang van onze mensen niet naar onze portemonne. Wil jij je aanmelden als kandidaat? 

Foto'sOverige vacatures Meer ruimte en tijd voor jezelf
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.