Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

ElmarReizen: verschillende zon en zee reizen !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 20 May. 2013, 14:59:05
  • 392843 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

ElmarReizen is de grootste onafhankelijke reissite van Nederland. Bij ElmarReizen kan op ieder gewenst tijdstip snel en doeltreffend online geboekt worden. Het aanbod van ElmarReizen liegt er niet om. Praktisch alle touroperators bieden hun vakanties op de uitgebreide site aan. Reisbrochures verzamelen is overbodig, want alle reizen staan op de website!

 

Het aanbod op de site van ElmarReizen is verrassend. Je kunt hier niet alleen online vakanties, aantrekkelijke last-minutes en diverse tickets boeken, maar je vindt hier ook een schat aan informatie over onder meer landen en steden.

 

De aangeboden reizen vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bovendien is ElmarReizen lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). ElmarReizen heeft geen enkele binding met welke reisorganisatie dan ook en is daarom in staat een zo objectief mogelijke selectie aan te bieden..

Bezoek website

Foto'sOverige Vakantie ElmarReizen: verschillende zon en zee reizen  !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.