Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

SesamReizen: Middellands zeegebied en het Midden Oosten !

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 23 May. 2013, 21:19:58
  • 254304 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

SesamReizen is uniek in zijn soort en al ruim 20 jaar actief in de reisbranche, met een netwerk verspreid over het Middellands zeegebied en het Midden Oosten. Nooit zal in eerste instantie gevraagd worden waar iemand naar toe wil gaan, want daar draait het niet om. Belangrijk is wat u wilt gaan doen op vakantie en vandaar themareizen.

 

Iedere bestemming die SesamReizen aanbiedt is daadwerkelijk zelf bezocht. Door er zelf geweest te zijn wordt er niks overgelaten aan het toeval. En als een hotel van SesamReizen een goede prijs kwaliteitsverhouding heeft, dan is dat ook zo.

 

SesamReizen biedt de mogelijkheid om zelf pakketten samen te stellen, waar men elders complete reizen moet afnemen.

 

Met de komst van low cost luchtvaartmaatschappijen willen steeds meer mensen zelf onderzoeken of zij wel de beste deal hebben. Bij SesamReizen kan dat. Wanneer iemand naar Ibiza wilt om een lang weekend te feesten en heeft zelf al een losse vlucht gevonden, dan is het mogelijk om bij SesamReizen alleen het hotel te boeken. Blijkt dat alle stoelen vol zijn, dan is het net zo makkelijk om een reis inclusief vlucht te boeken dankzij de vaste voorraad stoelen van SesamReizen

 

Omdat het aanbod op de markt zo ontzettend groot is, kiest SesamenReizen bewust voor een beperkt aanbod.

Beperkte keuze, gefilterd in thema’s, zodat men snel datgene vindt wat men zoekt. En SesamReizen streeft er altijd naar om het aanbod uit te breiden.

Bezoek website

Foto'sOverige Vakantie SesamReizen: Middellands zeegebied en het Midden Oosten !Overige Vakantie SesamReizen: Middellands zeegebied en het Midden Oosten !Overige Vakantie SesamReizen: Middellands zeegebied en het Midden Oosten !
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.