Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Lowbudget Units

N.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 06 Nov. 2017, 12:04:37
  • 30974 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Techmo-ser Nederland is de ideale partner voor uw totaalproject.

U wilt een prachtig project realiseren (sleutel klaar), maar laat de uiteindelijke uitwerking graag over aan specialisten die alle technieken beheersen en die uw project binnen een vooraf besproken timing afwerkt.

Het kan: Techmo-ser Nederland helpt u graag verder om uw project te realiseren. Kiezen voor Techmo-der Nederland betekent zorgeloos bouwen of renoveren met een bewuste prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

Techmo-ser Nederland, één van de meest prominente namen in modulaire en prefab Cleanroom systemen (Schone ruimtes)

Als het gaat om uw wensen voor een schoon, veilig, energiezuinig milieu, kunt u bij ons terecht voor eindeloze mogelijkheden. Het ontwerpen en bouwen van innovatieve ruimtes met Isoleer panelen van Techmo ser Nederland is een fluitje van een cent.

Op welk niveau u ook gebruikt maakt van onze producten, u bent altijd ondersteund door industrie-expertise, kennis van de producten en de beste garanties op de markt.

Pluspunten:

·         flexibel bouwen;

·         Innovatieve, slimme en superhandige systemen, die vele malen eenvoudiger, goedkoper, sterker zijn dan de andere aanbieders;

·         Supergladde Modulaire Prefab panelen in vele kleuren, coatings en vullingen;

·         Klantspecifieke oplossingen, geen enkele ruimte is hetzelfde;

·         Prefab wand- en dakpanelen van Techmo-ser Nederland zijn altijd en overal een passend en kostenbesparend alternatief die aan de hoogste eisen voldoen.

Wij weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in prefab modulaire oplossingen voor elk marktsegment. Van een enkel bureel tot een complete schone ruimte, we ontwerpen, vervoeren en plaatsen het allemaal.

Ervaar zelf de vele toepassingen en zie waarom ons systeem uniek is. Niets is standaard! Geef uw wensen door en wij maken voor u een prijs.

Heeft u een wandopstelling in gedachten? Mail een schets naar ons en wij maken voor u een tekening. Na goedkeuring van de tekening door u, maken wij de offerte compleet.

Voor contact met een van onze adviseurs kunt u contact telefonisch opnemen via Tel: +31(0)6-1023 9111 / +31(0)114-851 766

Foto'sPlaten en Panelen Lowbudget UnitsPlaten en Panelen Lowbudget UnitsPlaten en Panelen Lowbudget UnitsPlaten en Panelen Lowbudget Units
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.