Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

de beste prijs / kwaliteitsverhouding die in de markt is te vinden

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 02 May. 2013, 19:57:56
  • 426625 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Scarlet biedt aan alle particuliere consumenten de beste prijs / kwaliteitsverhouding die in de markt is te vinden. Door daarnaast complete pakketten aan te bieden met internet, vaste telefonie, mobiel internet, mobiele telefonie, digitale TV en een breed scala aan aanvullende diensten, besparen klanten geld, tijd en ergernis. Dit alles duidelijk en overzichtelijk aangeboden en gefactureerd. Scarlet streeft hierbij naar maximale klanttevredenheid.

 

Doordat Scarlet zich exclusief richt op het werven van particuliere consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

 

Scarlet vertaalt telkens technisch hoogstaande diensten die voor een beperkte groep beschikbaar zijn, naar een goed werkende consumentendienst zoals Scarlet dit in 2004 al deed door als eerste combinatiepakketten aan te bieden met daarin ADSL, vaste telefonie en mobiele telefonie en 15 jaar geleden deed met het grootschalig aanbieden van Carrier Pre Selectie diensten.

 

Mobiel

Scarlet Mobiel is het voordelige mobiele abonnement. Voor de klanten met een combinatiepakket zijn de SIM-kaarten gratis voor het hele gezin (op basis van SIM-only) maar Scarlet heeft ook complete pakketten inclusief toestel en bundels.

 

Wat biedt Scarlet Mobiel?

• In combinatie met een nieuw Scarlet One of Scarlet Family abonnement is de SIM-kaart gratis!; dus geen abonnementkosten.

• Met 50% korting bellen en SMS’en wanneer je belt of SMS’t naar nummers binnen je eigen account (mobiel/mobiel mobiel/vast en vast/mobiel) binnen Nederland

• Mobiel internet en email. Kies de bundel die bij je past.

• Bellen met of zonder belbundel.

• Compleet pakket: met toestel, bel-, sms- en/of databundels behoort ook tot de mogelijkheden.

• Als enige in Nederland ook binnen de bundel afrekenen per seconde!

 

Per juli 2012 heeft Scarlet haar productenportfolio flink uitgebreid. Door een uitbreiding van de gebruikte technieken, wordt de range aangeboden snelheden veel breder.

 

VDSL

Al in 2011 heeft Scarlet de dienst geïntroduceerd. Maar toen alleen als zogenaamde internet-only dienst. Nu wordt de dienst ook geleverd (op basis van beschikbaarheid) in alle combinatiepakketten. Hierdoor kunnen klanten die voorheen relatief lage snelheden konden halen, nu snelheden halen tot wel 40Mb.

 

Het voordeel van VDSL is dat er hoge snelheden gehaald kunnen worden maar dat de prijs bescheiden blijft. De dienst wordt nu dus ook geleverd in combinatie met mobiele telefonie, vasten telefonie en/of televisiediensten. Hoewel VDSL nog een relatief nieuwe techniek is, zal het aantal huishoudens waar de dienst leverbaar is, flink groeien. Op dit moment wordt de dienst in 2012 naar verwachting beschikbaar voor nog eens anderhalf miljoen huishoudens.

 

Hoewel Scarlet gestart is met een VDSL-snelheid van 40Mb, wordt de dienst nu aangeboden met een downloadsnelheid tot 50Mb en een uploadsnelheid tot 5Mb.

 

Glasvezel

Voor glasvezel geldt ook dat de dienst in combinatie met alle combinatiepakketten leverbaar is. Met een verwachte groei van ruim een half miljoen huishoudens waar Scarlet in 2012 kan gaan leveren, verwacht Scarlet ook hier een nieuwe markt aan te boren.

Bezoek website

Foto'sPrepaid Kaarten en Sim Kaarten de beste prijs / kwaliteitsverhouding die in de markt is te vinden
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.