Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Wibber verkoopt Inkt- en Tonercartridges

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 05 May. 2013, 16:08:14
  • 279636 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Wibber verkoopt Inkt- en Tonercartridges voor alle bekende printermerken aan consumenten en bedrijven in Nederland. Zij voeren een breed assortiment en leveren hoge kwaliteit huismerk producten en originele cartridges direct uit voorraad. In totaal leveren zij ruim 2000 producten voor 20 printermerken.

 

Bij de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan klantvriendelijkheid; ontwerp, interactieoptimalisatie en een van de beste zoekmachines in de markt. Wibber is een geregistreerd lid van Thuiswinkel.org. Verzendkosten zijn laag en afleveren thuis zowel als bij een PostNL servicepunt is mogelijk. Er kan bij Wibber.nl ook eenmalig besteld worden zonder een account aan te moeten maken. Bovenstaande heeft nu al geleid tot een conversie ratio die ruim 2 keer zo groot is als gemiddeld. Gerichte acties op grotere bestellingen leidt ook tot een groter dan gemiddeld factuurbedrag.

 

Wibber is een jonge, snel groeiende speler met een focus op hoge kwaliteit huismerk cartridges. De verkoop van huismerk cartridges via internet groeit snel mede door een steeds groter kostenbewustzijn van consumenten en bedrijven. Zij verwachten dat de komende jaren dit segment nog sterk zal groeien. Voor vragen en wensen om campagnes te optimaliseren kunt u altijd contact met hun opnemen via het ticketsysteem.

Bezoek website

Foto'sPrinters en Cartridges Wibber verkoopt Inkt- en Tonercartridges
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.