Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Prachtig chalet in Baarle Nassau

€ 13.500,00

  • € 13.500,00
  • 19 Mar. 2019, 10:45:08
  • 22371 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Geweldig chalet Edelweiss te Baarle Nassau. Echt een prachtige, bosrijke omgeving. Een park om tot rust te komen. Mooie openslaande tuindeuren, naar terras met een mooie loungeset, en een grote, staande zonneluifel/schaduwdoek. Een geweldig uitzicht op de tuin, met volgroeide vaste planten, mooi grasveld. Ook de tuinset ed zitten bij de prijs in. Een slaapkamer,(voorheen 2) douche met toilet, zo goed als nieuwe keuken, mooie woonkamer. Inclusief complete inboedel oa 2 tv's wasmachine, alle tuingereedschap, alle potten, pannen,glazen, bestek enz. enz.Het is geoorloofd om een palletkachel te plaatsen.Van dec tot maart alleen de weekenden en vakanties. Campinggeld € 1.550,-- per jaar. Is voldaan tot maart 2020 !!!!! Op fietsafstand ligt het super gezellige Baarle Hertog/Baarle Nassau, met alle winkels, restaurants terrasjes enz.Een omgeving om echt tot rust te komen!! Het park is op een korte afstand verwijderd van het centrum van Baarle-Nassau en ligt op de grens van België. De omgeving biedt veel mogelijkheden tot verschillende uitstapjes, zoals fiets- en wandeltochten. Het grote pluspunt van de camping is de visvijver aan de overkant van de weg. Op loopafstand ligt hier een schitterend stukje natuur waar u heerlijk kunt vissen. Dé visvijver van Baarle waar u kunt genieten van de rust en natuurschoon. U kunt hier prima vissen op verschillende mooi aangelegde visplekken. Visvergunningen kunnen bij het VVV kantoor in Baarle worden verkregen. Natuurlijk zijn er rondom het meer verschillende wandelroutes te lopen die met het uitzicht op de rustgevende visvijver gegarandeerd een succes zijn.

Foto'sRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle NassauRecreatiewoningen te koop Prachtig chalet in Baarle Nassau
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.