Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Reviews over Voordelig Latex Spuiten uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Lid sinds: 20 / 12 / 2015, Bekijk advertenties van deze verkoper

Deel ook je ervaringen over Voordelig Latex Spuiten en schrijf een review (8)

Fam De Rooy Rotterdam Lid sinds: 23/12/2015
Snelle service heel erg bedankt 5 Bij deze even een complimentje voor de zeer snelle service. Eergisteren gebeld en vandaag de gehele beneden verdieping al opnieuw gespoten. We kijken er zeker naar uit om na de jaarwisseling de rest van het huis ook te laten doen.

Nogmaals heel erg bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Fam de Rooy

Gepost: Fam de Rooy 23/12/2015 0:13 - Quote
Hans En Diana Gouda Lid sinds: 25/12/2015
Geweldig herstel Marktplaats prutsers 5 Na dat we een goed bod hadden gekregen via Marktplaats.nl hebben we betreffend bedrijf de klus gegund. Het ging om totaal 240 m2 meter latex spuiten.

Betreffende personen begonnen al bij binnenkomst te mopperen en in het buitenlands driftig tegen elkaar te spreken. Hier hadden we al geen prettig gevoel bij en dat bleek ook geheel terecht te zijn. Het eindresultaat was om te huilen.

Via internet bij Spray Coatings terecht gekomen welke eerst zijn komen kijken voordat zij de klus wilde accepteren, kennelijk waren we niet de enige welke een teleurstelling via Marktplaats klussers hadden opgedaan. Ze hebben binnen een dag alle herstelwerkzaamheden verricht met een geweldig resultaat. Zo zie je maar dat goedkoop vaak duurkoop is.

Wij zullen dan ook nooit meer met een beunhaas via Marktplaats.nl in zee gaan, natuurlijk is het ook onze fout geweest om te denken dat je voor ?3,00 per m2 professioneel vakwerk kunt verwachten. Er was ons Sigma belooft en achteraf bleek het om een goedkope latex te gaan welke was overgegoten in een oude Sigma emmer. Dit schijnt vaker te gebeuren bij schilders welke erg (te) goedkoop een bod uitbrengen. Dit bleek ook wel toen de heren te kort hadden en met en latex van de de gamma verder gingen.

Hoewel Martin van Spray Coatings kennelijk geen fan blijkt te zijn van het herstellen van prutswerk van anderen heeft hij het toch maar weer gedaan. Een hele dikke pluim voor Martin van Spray Coatings.

Beste Martin alvast hele fijne dagen en bedankt dat we nu de feestdagen kunnen vieren in een net huis.

P.S.
Aan de prutsers van Marktplaats.nl jullie kunnen na de feestdagen een schade claim tegemoet zien. Jullie zouden echt verboden moeten worden en je rot moeten schamen om mensen zo te duperen!
Gepost: Hans en Diana 25/12/2015 10:10 - Quote
Marjan Van Leeuwen Capelle aan den IJssel Lid sinds: 29/12/2015
Bedankt voor de super service. De gespoten wanden zijn super strak! 5 Vandaag mijn benedenverdieping laten spuiten met caparol latex met een waanzinnig mooi en strak eind resultaat. Ik wil Martin even een dikke pluim geven voor de snelle service en het netjes afwerken van de etage. Hoewel er niks was afgesproken over naden kitten voor het spuitverven van de wanden heeft hij dit kosteloos als service gedaan met als resultaat een super strakke afwerking van de werkzaamheden. Ik zie je van de week als je bij mijn ouders aan de slag gaat ;-)

Groetjes Mirjam
Gepost: Marjan 29/12/2015 0:32 - Quote
Fam De Bruijn Nieuwerkerk aan den IJssel Lid sinds: 23/02/2016
Zeer netjes 5 Goede ervaring met voordeliglatexspuiten.nl. Het ging om het latex spuiten van de woonkamer en twee slaapkamers. We hebben er voor gekozen alles zelf af te dekken dus waren erg goedkoop uit. Het resultaat is erg strak en netjes. Zeker de moeite waard om je spullen zelf af te dekken, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Heel erg bedankt voor de super service, dikke pluim

Gepost: Fam de Bruijn 23/02/2016 12:20 - Quote
Fam Van De Wal Utrecht Lid sinds: 06/04/2016
Snel en secuur latex spuitwerk zonder problemen 5 Wij wilde graag onze plafonds van de keuken en woonkamer opnieuw laten spuiten met latex, alleen was onze woonkamer nog volledig gemeubileerd. We hadden al een aantal latex spuiters benaderd maar die hadden er kennelijk toch wat problemen mee dat het om een gemeubileerde bewoonde situatie ging of waren simpelweg te duur. Al vrij snel zijn we bij voordeliglatexspuiten.nl aangekomen die zijn twee dagen na het eerste contact de situatie wezen bekijken op een dinsdag en de zaterdag was binnen drie uurtjes al het latex spuitwerk en opruimwerkzaamheden al geheel klaar. Dus bij deze even een bedankje van ons.

Groetjes Joke en Edwin
Gepost: Joke 06/04/2016 1:20 - Quote
Ronald_at Gouda Lid sinds: 28/05/2016
Top! 5 Mijn complete woning laten spuiten door voordelig latex spuiten in een dag! Wel netjes dat ze eerst komen bezichtigen alvorens een offerte uit te brengen. In mijn geval was ik fors goedkoper uit op mijn latex spuitwerk dan de andere offertes die ik binnen had gekregen. https://voordeliglatexspuiten.nl/projects/complete-woning-in-een-dag-gespoten/
Gepost: Ronald 28/05/2016 10:08 - Quote
Richard Verwij Den Haag Lid sinds: 12/06/2016
Snel secuur en voordelig! 5 Ik heb de wanden en plafonds laten spuiten met latex en alle deuren, kasten en kozijnen in de gehele woning opnieuw laten spuiten met lak. Mijn woning was binnen drie dagen weer als nieuw. Bij deze een compliment aan Martin en zijn collega's.

Richard Verwij
Gepost: Richard Verwij 12/06/2016 1:25 - Quote
Fam Van Vliet Hellevoetsluis Lid sinds: 23/10/2016
Snel en voordelig 5 Wij hebben onze woning opnieuw laten spuiten, het ging om 540 vierkante meter. We hadden al meerdere offertes laten maken maar voordelig latex spuiten was inderdaad erg voordelig! Tot onze verbazing scheelde dit ruim 30 procent. Het uitvoeren van de werkzaamheden was binnen twee dagen perfect gedaan. Zelfs de wanden waar Spachtelputz op zat zijn perfect dekkend opgeleverd. Buiten dat zijn het gezellige mensen welke ook de tijd nemen voor het ongevraagd herstellen van scheurtjes en naden. Hier hadden we niet om gevraagd maar hebben ze uit zich zelf gedaan zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Echt een hele goede service.,

Wat ons betreft een echte aanrader.

Met vriendelijke groet,

Fam van Vliet


Gepost: Dirk 23/10/2016 22:52 - Quote

U dient ingelogd te zijn om uw review, ervaring te delen.

Inloggen

 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.