Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Touren door Amersfoort op de Trikke

€ 22,50

  • € 22,50
  • 09 Aug. 2013, 13:32:34
  • 434205 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

'The Fun Experience' .

My Trik organiseert verschillende tochten met de Trikkes door de prachtige historische binnenstad van Amersfoort en omgeving.

Van de natuur en de stad genieten, de paden op, de steegjes  door en met een lekker vaartje. Alles is mogelijk, lunch, picknick, koffie met gebak, tandem rijden.

Bezoek website

Foto'sSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de TrikkeSteps Touren door Amersfoort op de Trikke
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.