Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Eiken lamel vloer

€ 37,00

  • € 37,00
  • 17 Apr. 2021, 15:53:49
  • 3284 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Deze mooie Eiken lamel vloer heeft delen van 18 cm breed en heeft een toplaag van 3 mm Eiken. Door de opbouw van de bereken multiplex met Eiken ben  je verzekerd van een minimale werking. De toplaag van 3 mm heeft een levensduur van 30 tot 65 jaar!

Om de vloer te beschermen kan je deze af werken in de olie. Olie geeft de vloer een mooie warme uitstraling en is in meer dan 600 kleuren leverbaar! Bovendien is olie makkelijk in onderhoud doordat het plaatselijk is bij te werken. 

Kom langs in onze gezellige showroom voor deze en nog meer mooie Eiken houten ( lamel ) vloeren, wij zorgen voor de koffie!

Natuurlijk Hout Horsterweg 230 Ermelo Telefoon 0341-870087

Openingstijden

Maandag op afspraak tot 20.30 Dinsdag van 10.00 tot 17.30 op afspraak tot 20.30 Woensdag van 10.00 tot 17.30 Donderdag op afspraak tot 20.30 Vrijdag van 10.00 tot 17.30 Zaterdag van 10.00 tot 17.00 Zondag gesloten

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.