Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Eiken lamel klooster vloer

€ 59,75

  • € 59,75
  • 11 Sep. 2021, 16:13:25
  • 4646 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Een Eiken lamel klooster vloer heeft een robuuste uitstraling. Doordat de vloer wordt gemaakt van het buitenste deel van de boom, waar de takken zitten, krijg je een vloer die noesten en krimpscheuren. Dit geeft de vloer echt een levendige look.

De vloer kan worden afgewerkt in de olie. Olie geeft niet allen een goede bescherming maar ook een warme uitstraling. Bovendien is olie in meer dan 600 kleuren leverbaar, er zit dus altijd een kleur na keuze bij.

Bent u na een aantal jaren de kleur zat geen probleem. De vloer kan worden opgeschuurd en opnieuw in de olie gezet worden. 

kom langs in onze gezellige showroom, wij hebben de koffie klaar staan!

Natuurlijk Hout niet alleen 5* specialis maar ook specialis in Kurk, Pvc en Laminaat. Ook voor vloerverwarming met een houten vloer bent u bij ons op het juiste adres!

Natuurlijk Hout Horsterweg 230 Ermelo Telefoon 0341-870087

Openingstijden

Maandag op afspraak tot 20.30 Dinsdag van 10.00 tot 17.30 Woensdag van 10.00 tot 17.30 Donderdag op afspraak tot 20.30 Vrijdag van 10.00 tot 17.30 Zaterdag van 10.00 tot 17.00 Zondag gesloten

 

Foto'sStoffering | Vloerbedekking Eiken lamel klooster vloerStoffering | Vloerbedekking Eiken lamel klooster vloer
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.