Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Telefoon reparatie

N.O.T.K. nader overeen te komen

  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 26 Aug. 2019, 23:13:44
  • 27354 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Is uw telefoon of tablet ook kapot gegaan?

Gelukkig ben ik daar ik heb al vele jaren ervaring in het vervangen van schermen voor telefoons, maar ook die van tablets. Doordat ik een eenmanszaak ben kan ik de reparatie voor de scherpste tarieven aanbieden. Het draait bij mijn bedrijf niet om zoveel mogelijk winst te maken op 1 reparatie, het draait er bij mijn bedrijf om zoveel mogelijk mensen te helpen en naamsbekendheid op te bouwen.

 

Contact gegevens:

Tel: 0636529724

E-mail: info@fixjetelefoon.online

Website: fixjetelefoon.online

Foto'sTelefoontoestellen Telefoon reparatie
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.