Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Schitterende halter bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt.

€ 899,00

  • € 899,00
  • 18 Apr. 2018, 09:02:03
  • Alle maten 
  • 38918 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Schitterende halter bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt , deze bruidsjurk is gemaakt van satijn, organza en kant met mooie hand geborduurde details, vetersluiting achter en een mooie halflange sleep. Deze bruidsjurk kan in vele kleuren combinaties worden gemaakt zie foto's . Dit zijn de originele foto's wat u ziet is wat u krijgt. KIJK OOK EENS BIJ ONZE ANDERE ADVERTENTIES. Bij ons vind u geen nep kortingen, ons belang naar de klant toe is om top kwaliteit en een tot in de kleinste details afgewerkte bruidsjurk te leveren . Bij ons vind u de grootste collectie bruidsjurken in kleur. Wij werken alleen op afspraak. Mooie op maat gemaakte bruidsmode van top kwaliteit. leverbaar in alle maten. De levertijd van deze jurk is 7 tot 8 maanden er kan ook een spoedbestelling worden geplaatst daar zijn dan meerkosten aan verbonden van € 45,00 Maak dus tijdig een meetafspraak zeker 10 maanden voor het huwelijk, dus geef u bestelling tijdig door om misverstanden te voorkomen.En wilt u tussentijds nog afvallen geen probleem dan komt u nog een keer terug om alle maten te laten nameten. De bruidsjurken hebben wij niet op voorraad omdat deze op maat voor u persoonlijk worden gemaakt. Wel zijn er altijd enkele showmodellen in huis zodat de klant de kwaliteit van onze bruidsjurken kan bekijken. Vaak word er aan ons de vraag gesteld , hoe het mogelijk is dat wij onze bruidsjurken een stuk goedkoper kunnen verkopen. Dat is in principe heel simpel, geen voorraden en omdat wij geen zakenpand hebben hoeven wij ook geen hoge kosten aan huur , gas , licht en personeel te betalen zodoende kunnen wij de klant lagere prijzen berekenen . Terwijl wij toch een erkend bedrijf zijn wat al jaren netjes staat in geschreven bij de Kamer van Koophandel . BELANGRIJK bestel een bruidsjurk, kostuum of ieder ander kleding stuk NOOIT via de webshop . Maar maakt hiervoor een afspraak om uw maten door ons te laten opmeten dit om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Omdat wij enkele vervelende ervaringen hebben gehad met kopers zijn wij genoodzaakt dat de bestelde bruidsjurk altijd vooraf moet worden betaald, omdat de jurk geheel op u maat word gemaakt en wij geen enkel risico meer willen lopen dat de jurk achteraf niet word afgenomen door de klant . Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft . ALS UW BRUIDSJURK KLAAR IS KOMT U DEZE BIJ ONS PASSEN, MOCHT ER IETS NIET GOED ZITTEN KAN ONZE EIGEN COUPEUSE DAT ALSNOG VERANDEREN. Met vriendelijke groet Marianne Sweetflavours Bruidsmode Schinveld Zuid Limburg.

Foto'sTrouwkleding en Trouwaccessoires Schitterende halter bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt.Trouwkleding en Trouwaccessoires Schitterende halter bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt.Trouwkleding en Trouwaccessoires Schitterende halter bruidsjurk in kleur geheel op maat gemaakt.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.