Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

SAMSUNG Led-televisie Smart TV UE32F5500

€ 420,00

  • € 420,00
  • 16 Aug. 2013, 23:45:55
  • 304674 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
samsung led tv

€420.00

 

De UE32F5500 van Samsung is een LED-televisie met een elegant slim-design en led-achtergrondverlichting, die geschikt is voor plaatsing aan de muur en een uitstekende beeldkwaliteit levert.

De Smart TV UE-32F5500 voorziet WiFi en een browser om vlot toegang te krijgen tot de tal van diensten van het portaal Smart Hub van Samsung.

U beschikt over een echte online videoclub met VOD, apps voor amusement, informatie en communicatie (oproepen via Skype met de optionele webcam), sociale netwerken, interactieve diensten en direct programmabeheer.

De UE 32F5500 is uitgerust met spitstechnologie om ook van de multimedia op uw thuisinstallatie te profiteren. Dankzij AllShare Play krijgt u toegang tot multimediabestanden op compatibele aangesloten apparaten

Wij geven nu 2500 tv zenders weg die jij helemaal gratis krijgt voor meer informatie gaat u naar de site www.smarttvsamsung.eu

Bezoek website

Foto'sTv's | Plasma en Lcd SAMSUNG Led-televisie Smart TV UE32F5500
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.