Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 14 Jan. 2018, 15:07:44
  • 33131 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Ons luxe 4 persoons vakantiehuis met sauna staat midden op de Dörnberg aan een bosrand, vlakbij het plaatsje Bestwig. Achter het huis beginnen enkele wandelroutes. Ideaal dus om de hond mee te nemen op vakantie! Voor de wintersportliefhebbers: Piste Fortfun ligt op nog geen 3 km afstand en de populaire wintersportplaatsen Winterberg en Willingen op ongeveer 25 km afstand. Wifi beschikbaar in het huis. Op de benedenverdieping bevindt zich de keuken en eetkamer. De keuken is compleet ingericht met afwasmachine en natuurlijk een senseo-apparaat. Daarnaast bevindt zich op de benedenverdieping een badkamer met inloopdouche / toilet en de heerlijke sauna. De bovenverdieping heeft een ruime woonkamer met adembenemend uitzicht over het dalGrote hoekbank, digitale-TV en een houtkachel. Daarnaast bevinden zich op de bovenverdieping 2 slaapkamers (1 x 2-persoonsbed en 2 keer 1-persoon bed) een badkamer met zwevend toilet en ligbad. Vanuit de woonkamer heef t u een adembenemend uitzicht over het dal. Het vakantiehuis heeft een tuin van ruim 1000 m2 en op beide verdiepingen een groot terras. Het terras op de bovenverdieping kunt u via de woonkamer en 1 van de slaapkamers bereiken. Een deel van de tuin hebben we omheind. Het huis heeft een woonoppervlakte van ruim 125m2! Kijk voor meer informatie, actuele beschikbaarheid en foto's op www.vakantiehuissauerland.de December t/m Maart: 650 euro per week, 350 euro per weekend April t/m Juni: 525 euro per week, 295 euro per weekend Juli en Augustus: 650 euro per week September t/ oktober: 525 euro per week, 295 euro per weekend November: 475 euro per week, 275 euro per weekend. Korting als u meerdere weken boekt. Kijk daarvoor op onze internetsite. Vanuit het vakantiehuis kunt u veel ondernemen, bijvoorbeeld: Sauna en thermen: Een bezoek aan Aquaolsberg of een bezoek aan het subtropische zwembad van Willingen Pretpark: Fort Fun is een pretpark voor jong en oud en ligt op nog geen 3 km afstand van huis Mountainbiken: Volop mogelijkheden in de omgeving Wintersport: Winterberg ligt op 22km afstand, Willingen op 25 km. Ook bij Fort Fun op slechts 3km afstand! kan geskied worden als er veel sneeuwval is. Rodelen: Zowel Winterberg alsook Willingen hebben een rodelbaan Ertsmijn Ramsbeck: Op 3 km afstand van het huis kun je de ertsmijnen van Ramsbeck bezoeken (300 meter onder de grond) Grotten: Atta-grotten en de Warsteiner Bilsteingrotten dichtbij het huis Golfen: Op zo'n 20 kilometer van het vakantiehuis ligt de prachtige golfbaan van Brilon Watersport aan de Möhnesee: De Möhnesee is het meer met de grootste oppervlakte in het Sauerland. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor activiteiten aan, in of op het water. Kijk voor meer informatie, actuele beschikbaarheid en foto's op www.vakantiehuissauerland.de

Bezoek website

Foto'sVakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!Vakantiehuizen | Duitsland Vakantiehuis Sauerland met sauna en openhaard. Honden welkom!
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.