Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Welkom op Domaine le Cèdre

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 01 May. 2018, 22:54:58
  • 23779 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Welkom op DOMAINE le CEDRE bij Cazillac in het noorden van het departement  Lot, voor een heerlijke vakantie in het groene heuvellandschap, nabij de rivier de Dordogne.  

Het eeuwenoude Domaine le Cèdre ligt nabij de rivier de Dordogne en 6 van de ‘mooiste dorpen van Frankrijk’ :  Collonges la Rouge, Turenne, Curemonte, Autoire, Loubressac en Carennac.  Dichtbij zijn het bedevaartsoord Rocamadour en de middeleeuwse steden Martel, Beaulieu sur Dordogne en Souillac.

Domaine le Cedre is omgeven door bossen, weilanden en notenboomgaarden en heeft een mooi uitzicht over een groene vallei. Op het domaine vindt u 3 vakantie-accommodaties, die apart of in combinatie te huur zijn voor maximaal 14 personen. Het VERWARMDE zwembad ligt in de parkachtige tuin die gedomineerd wordt door een enorme ceder.  Op het terrein  vindt u voorts  het karakteristieke woonhuis van uw gastvrouw en een grote open notenschuur.

In totaal biedt  het ruimte aan 14 gasten en is ideaal voor grotere gezelschappen, zoals  bridge groepen, creatieve cursussen,  vriendengroepen en familieréunies.  Catering mogelijk. De drie gites samen (6 slaapkamers,5 badkamers)  zijn nu nog beschikbaar voor enkele hoogseizoenweken.

De huur in juli en augustus voor het geheel bedraagt 2785€ per week en is inclusief gas, water, electra, bed- en badlinnen, keukenlinnen en WIFI. Extra zijn alleen de kosten van de eindschoonmaak.In de overige periodes is de huur afhankelijk van de verblijfsduur en het aantal gasten.

De drie vakantie accommodaties op Domaine le Cèdre:

Gite L’ Ecurie (130m2/max 7p.)in de oude paardenstal heeft, 3 ruime slaapkamers, ruime woonkamer en eetkeuken en 2 badkamers, ruim terras en prachtig uitzicht. Alle comfort aanwezig.  Huur in juli 1395€ per week.

Gite Au Tilleul (100m2/max 4p.) in het gerestaureerde boerderijtje heeft  2 slaapkamers , een woonkamer met oude schouw en open keuken, 2 badkamers en 1 toiletruimte. Alle comfort aanwezig.  Huur in juli en augustus 1045€ per week.

Studio La Cave (45m2/2 à 4p.) op de beganegrond, in de gerestaureerde  wijnkelder  van het eeuwenoude woonhuis, biedt woonruimte aan 2 à 4 personen. Huur in juli en augustus 495€ per week . Buiten juli en augustus alleen te huur  in combinatie met de andere gites.

Meer info vindt u op de site van Domaine le Cèdre

 

Bezoek website

Foto'sVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le CèdreVakantiehuizen | Frankrijk Welkom op Domaine le Cèdre
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.