Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Floorlead Wideplank landschap-Koninklijke Natuur Eik 260mm 15mm Geborsteld

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 14 Aug. 2013, 10:17:25
  • 266351 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

 Floorlead Wideplank landschap-Koninklijke Natuur Eik 260mm 15mm Geborsteld is een 3-lagige hardhouten bevloering die geleverd wordt met een lengte van 2200mm en een breedte van 260mm. Het is de Superster in onze 3-lagige serie van eiken bevloering. De toplaag is een enkel, continu element. Het kenmerkende van de vloer is zijn hoge weerstand tegen vervorming en lage onderhevigheid aan krimpen en zwellen in droge en vochtige condities. Het is lichtbruin, heeft een neoklassieke, romantische stijl. Met de prachtige striemen van grein en perfect natuurlijke verkleuringen, verhogen deze panelen het stijlniveau in elke omgeving. De vloer is gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het speciale  Uniclic®  systeem gebruikt voor installatie maakt het zeer eenvoudig en snel, wat betekent dat je op korte termijn je nieuwe vloer gebruiksklaar kan hebben. Zodra hij geïnstalleerd is, kan de vloer een aanzienlijke hoeveelheid aan slijtage aan kan, en hij vertoont ook extra vochtresistentie voor een nog grotere duurzaamheid.

Bezoek website

Foto'sVloerdelen en Plavuizen Floorlead Wideplank landschap-Koninklijke Natuur Eik 260mm 15mm GeborsteldVloerdelen en Plavuizen Floorlead Wideplank landschap-Koninklijke Natuur Eik 260mm 15mm Geborsteld
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.