Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Vriendelijke mannelijke en vrouwelijke Afrikaanse Grijze Papegaaien van de Kongo

€ 400,00

  • € 400,00
  • 18 Aug. 2020, 16:13:14
  • 29529 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving
Vriendelijke mannelijke en vrouwelijke Afrikaanse Grijze Papegaaien van de Kongo   Vriendelijke mannelijke en vrouwelijke Afrikaanse grijze papegaaien van de Kongo. Met de hand gefokte African Grey Parrots nu beschikbaar. Alle papegaaien zijn knuffelig en gewend om rond kleine kinderen en drukke huishouden. We steken al onze baby Greys met de hand op in kleine klauwen, zodat iedereen al op zeer jonge leeftijd veel menselijke aandacht krijgt om ervoor te zorgen dat de papegaaien volledig tam en makkelijk te hanteren zijn zodat ze een prachtig leven kunnen hebben met hun nieuwe mama & papa. Alle zijn gespeend op zaad mix en vers fruit en groenten. Ik laat mijn vogels alleen naar hun nieuwe huizen gaan als ze zelfstandig kunnen eten en drinken en weet zeker dat ze klaar zijn voor de grote verhuizing. VOOR MEER INFORMATIE U ALLEEN WHATSAPP ONS (+2376-75615808) of e-mail (rosalalita1982@gmail.com)
Foto'sVogels | Papegaaien Vriendelijke mannelijke en vrouwelijke Afrikaanse Grijze Papegaaien van de Kongo
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.