Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse auto

€ 8.950,00

  • € 8.950,00
  • 05 Feb. 2019, 13:26:40
  • Kever 1200 
  • 1975 
  • Benzine 
  • 79058 
  • Handgeschakeld 
  • 37617 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Origineel Nederlandse Volkswagen Kever, welke is gerestaureerd en in een goede en goed rijdende staat bevindt.    Zowel het exterieur als het interieur van de Volkswagen verkeren nog in een hele goede en nette staat.   Het interieur is in de kleur zwart wat er voor zorgt dat het een hele mooie en juiste combinatie is met de rode lak van deze Volkswagen Kever.    Luchtgekoelde 4 cilinder boxermotor met 2 kleppen per cilinder, welke zich achterin in de lengterichting bevindt met de daarbij behorende achterwielaandrijving.   Deze luchtgekoelde boxermotor is goed voor 34 pk en 25 kW bij 3600 tpm.   Maximaal koppel voor deze auto bedraagt 82 Nm.   De versnellingsbak is handgeschakeld met 4 versnellingen door middel van een vloerpook.   Tevens beschikt deze Volkswagen over een trekhaak !    APK geldigheidsdatum van deze auto is tot 26/06/2019.    De Volkswagen Kever 1200 was dé volksauto van de jaren 60. Hoewel het vooroorlogse ontwerp het in Mexico tot 2003 wist uit te zingen, werd er door de jaren heen veel veranderd. De ‘brilkever’ en het ‘ovaaltje’ werden afgelost door een Kever-generatie met een grote achterruit. Vanaf 1960 was achter in het Export-model een boxermotor met 34 pk te vinden. Op hetzelfde moment deden de gesynchroniseerde versnellingsbak en knipperlichten hun intrede. Destijds was de solide Kever zeer populair, nu is het een cultauto waarvan de prijzen snel stijgen. De merknaam Volkswagen doet ook bij deze oudjes wonderen.in het Export-model een boxermotor met 34 pk te vinden. Op hetzelfde moment deden de gesynchroniseerde versnellingsbak en knipperlichten hun intrede. Destijds was de solide Kever zeer populair, nu is het een cultauto waarvan de prijzen snel stijgen. De merknaam Volkswagen doet ook bij deze oudjes wonderen.   Voor meer informatie of foto's van deze auto, bezoek onze website of neemt u gerust telefonisch contact met ons op.   Op dit moment hebben we in onze showroom circa 100 klassiekers en sportwagens staan. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.   Voor in- en verkoop of inconsignatieverkoop van uw oldtimer/klassieker kunt u ook bij ons terecht.

Foto'sVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse autoVolkswagen Volkswagen Kever 1200 Origineel Nederlandse auto
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.