Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Zozitiknu: Zitzakken in alle stijlen,maten en soorten!

Zie omschrijving

  • Zie omschrijving
  • 12 May. 2013, 19:23:11
  • 331890 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Dat vold Zozitiknu is gespecialiseerd in zitzakken en outdoor loungemeubelen. Hun doel is om optimale zitzakken te bieden voor hun klanten. Bent u op zoek naar Zitzakken dan kunt u naar hun zitzakwinkel komen en de zitzak uitzoeken die bij u past. Bij Zozitiknu kunt u zitzakken in alle stijlen, maten en soorten vinden.

Ieder individu is anders. De een houdt van een strakke stijl en een ander van klassiek. De een houdt van een zachte zitzak en een ander zit liever op een stevige zitzak. Daarom kunt u het beste bij ons langskomen en de juiste producten die bij u passen kopen.

 

De voordelen van online bestellen bij Zozitiknu:

• U koopt uw producten wanneer het u uitkomt.

• U hoeft niet te wachten bij de kassa.

• 90% van de orders bezorgen wij binnen drie dagen bij u thuis.

• Voldoet het artikel niet aan uw verwachtingen, dan kunt u binnen 8 dagen ruilen of retourneren.

Bezoek website

Foto'sWoonaccessoires | Overige Zozitiknu: Zitzakken in alle stijlen,maten en soorten!Woonaccessoires | Overige Zozitiknu: Zitzakken in alle stijlen,maten en soorten!
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.