Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Prachtige teakhouten Pampus 188

€ 14.000,00

  • € 14.000,00
  • 14 Jun. 2017, 18:20:55
  • 6,7 
  • zeer goed 
  • 30749 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Prachtige teakhouten Pampus 188 met teak dek en in wedstrijduitvoering, met nieuwe bb-motor en een stallingstrailer. Gebouwd in 1945 door de werf Kemper in Schiedam. In 2005 geheel gerestaureerd door de werf De Vrijheid in Loosdrecht, o.a. kielbalk, kantstukken, mastspoor, gedeeltes vd spanten, doodhout (meranti), vlonders, mastkoker, en modern beslag (alles vanuit de kuip). In 2008 is door de werf Boelsma in Sneek de buitenkant vd romp in de epoxy gezet met nieuwe freeslatten tussen de gangen. In 2010 nieuwe mast. Zeilgarderobe: rolfok en grootzeil, en wedstrijdzeilen (enkele malen gebruikt bij de Sneekweek). Dektenten: grote dektent met zeilnummer 188 en dektentje over de kuip, beiden van Gaastra uit 2010. Nagenoeg nieuwe bb-motor Suzuki 2,5 4-takt. De boot ligt in de zomer in een schiphuis en in de winter in een hal. Door omstandigheden wordt de boot sinds 2012 nauwelijks gebruikt en is derhalve in een perfekte staat.

Foto'sDe adverteerder heeft nog geen foto's geupload.
 

Gratis advertenties plaatsen en online adverteren

 

Op GratisAdvertentiePlaats.nl kunt u gratis advertenties plaatsen en online adverteren als Nederlandse of Belgische adverteerder. In vrijwel alle advertentie rubrieken kunt u gratis uw advertenties plaatsen en online adverteren zonder hiervoor te hoeven betalen. Iedere gratis geplaatste advertentie blijft standaard 365 dagen op Gratisadvertentieplaats staan, na deze periode kunt u uw advertentie desgewenst wederom gratis verlengen.

 

Plaats gratis uw advertenties online in drie eenvoudige stappen

 

Om gratis uw advertenties te kunnen plaatsen en deze te publiceren dient u de onderstaande stappen te doorlopen voor het maken van een gratis advertentie account. Na het aanmaken van persoonlijk advertentie account adverteert u in alle rubrieken gratis.

 

1.U maakt eerst een z aan, u kunt zowel gratis als particulier adverteren of bedrijfsmatig gratis adverteren

2.U selecteert de juiste advertentie rubriek, en plaatst gratis uw advertenties.

3.U plaatst de gewenste foto's in uw advertentie en vervolgens publiceert u deze online. Uw advertentie blijft 365 dagen gratis geplaatst staan. U ontvangt voor het aflopen van uw advertentie een link per mail om deze gratis te verlengen, op die manier blijft uw advertentie indien nodig geheel gratis geplaatst staan.

 

Zakelijk en bedrijfsmatig gratis adverteren en advertenties plaatsen

Ook zakelijk adverteren is gratis zo kunt u uw producten, diensten of bedrijf online door geplaatste advertenties promoten, indien u een gratis zakelijk advertentie account aanmaakt zal er een review optie worden geactiveerd. Hierdoor krijgen potentiële klanten een eerste indruk van u als adverteerder.